Foto: Chrisander Brun

Välj bland följande enmansföreställningar.

Guidad visning av herrklubbar

I en berättelse om storslagna arv, tystnadskultur och sexualitet tar Carl Olof med dig på en resa genom olika herrklubbar i ditt eget hem. Om hur omgivningen formar våra kroppar, ofta på liv och död. Om att kliva upp på tronen och samtidigt abdikera. Välkommen till Rikssalen på Stockholms slott, det ekofria rummet på forskningslaboratoriet och läderklubben i en källare mitt i city! Den guidade visningen sker på lätt engelska och avslutas med en kärlekssång på durspelet Marita. Berättelsen har en rekommenderad lägsta åldersgräns på 15 år.

Prinsessjympa ”Spänsta med Birgitta”

I Prinsessjympan möter du hela tre historiska sätt att disciplinera den kvinnliga kroppen berättat genom Carl Olof. Till exempel, ”Spänsta med Birgitta” är motions- och bantningsprogrammet på LP som HKM svenska prinsessan Birgitta gav ut 1967 i samarbete med veckomagasinet Husmodern. Till illustrationer och jazzmusik av Harry Arnold hör du prinsessans röst och instruktioner, “Ta det lugnt i början, överansträng er inte!”. Välj själv om du vill vara med och spänsta, ingen tidigare erfarenhet krävs!

Popquiz på ostämt piano

Vilka skrev egentligen Madonnas ”Like a virgin” och vilket år kom den ut? Ledtråd: detta quiz består endast av poplåtar skrivna av män. Har du ett ostämt piano hemma (ej synth eller keybord) kan du låna hem popquizet och gissa loss på årtal, titlar, låtskrivare och artister! För varje rätt svar flyttas du närmare pianot och Bögen, Carl Olofs enmanscoverband. Den som lånar hem popquizet får önska en låt i förväg som sedan blir del av tävlingen.